Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ps vita opinie.

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem PS Vita 3G. Jakie są wasze opinie na temat tej konsoli, czy playstation na swojej stronce, gdzie się kupuje gry, ma gry na psx czyli najważniejsze dla mnie to spyro 1,2,3 crash 1,2,3, CTR, Crash bash i ile one średnio kosztują. Jak ogólnie się spisuje konsola, czy jak korzysta się z youtube to na hd bez laggów lecą filmy, czy płynnie chodzą strony internetowe. Czy opłaca się kupić PS Vita.

Opublikowano

Mam PSV ;) Vita obsługuje gry z PSX (tak można zagrać we Spyro wszystkie 3 części i wszystkie 3 części Crasha + CTR) oraz gry z PSP (oczywiście z PSS, gry z PSX kosztują ok 10-20zł). Filmiki na youtube w jakości HD działają normalnie płynnie zero lagów (pod warunkiem że masz w miarę dobry internet oczywiście ;) ) Co do przeglądarki to jest całkiem niezła i rozbudowana oraz ładuje szybko strony, od czasu do czasu ładuje jedną stronę w 5 sek zamiast 1 sek ale to się zdarza rzadko (zależy od prędkości twojego neta). Gry na PSV kosztują od 20zł do 200 (zależy czy gra jest nowa, czy marka jest popularna itd. ale większość nowych gier zaraz po premierze na Vitę kosztuje ok 120zł. Starsze gry poniżej stówy wyłapiesz). Wersja 3G umożliwia przeglądanie stron internetowych i korzystanie z funkcji PSN ALE nie można przez 3G grać w multi (tylko przez WiFI) i ściągać plików większych niż 20mb także polecam wersję z WiFi bo 3G to w większości zbędny bajer ;)

Ogólnie jestem zadowolony z konsolki :) Jak jeszcze kupisz PS Plus + kartę 32GB to masz tyle gier że nie nadążysz wszystkiego ograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...